Cant Pierre
Wilfordkaai 26H
9140 Temse

info@villacant.be
Tel.: 0475/44 09 31

 

 

 
Kan ik iedere dag van de week naar Florida vertrekken?

U kan elke dag vanuit Zaventem met een lijnvlucht naar Florida vertrekken. Het vertrekuur is altijd rond de middag.

Wat is de minimum huurprijs en wanneer begint een periode?

De minimum huurperiode is 1 week. Volgens de beschikbaarheid kan u elke dag van de week uw huurperiode beginnen.

Is de plaats waar wij logeren veilig en rustig?

Onze vakantiewoning is gebouwd in Kissimmee in centraal Florida, in een zeer rustige verkaveling, permanent bewoond door enkel Amerikanen. Het is een gesloten verkaveling, via dezelfde weg kom je erin en -uit. In het midden van de verkaveling ligt een klein meertje. Bovendien is er geen doorgaand verkeer en is het er dus superveilig. De parken - Walt Disney World, Sea World, Universal Orlando Resort, Cypress Gardens en Wet N' Wild - liggen op minder dan 30 minuten rijden van uw vakantiewoning. Op wandelafstand zijn er volgende supermarkten: Wall Mart en Publix.

Wat indien er problemen zijn in het huis of bij ziekte of een ongeval?

Mijn dochter die eveneens in Kissimmee woont zorgt voor het onderhoud van het huis en staat steeds tot uw dienst. Zij helpt u graag verder bij een probleem of mogelijke vragen.

Wat gebeurt er bij aankomst op de luchthaven in Orlando - Florida?

Vanaf de parking waar u uw huurwagen afhaalt beschikt u over een volledige wegbeschrijving en wegenkaarten. Zo rijdt u probleemloos naar uw vakantiewoning.

Is er documentatie en informatie over parken, bezienswaardigheden, shopping en restaurants?

Bij boeking ontvangt u exclusieve folders van onder andere Walt Disney World, Sea World, Universal Orlando Resort, Kennedy Space Center, Wet N' Wild enz... Een prachtig boek over Kissimmee met tal van tips voor restaurants, shopping en het maken van uitstappen ligt eveneens voor u klaar, samen met een aantal kortingbons.

Waar koop ik best de toegangstickets voor de diverse parken?

Uit ondervinding weten we dat u nooit uw tickets moet kopen aan de ingang van de parken. De prijs is hoger en de wachttijd aan de kassa is meestal lang. Daarom ontvangt u bij boeking geheel vrijblijvend het adres van diverse ticketcenters. Daar koopt u voordelig en kan dit al snel 5 dollar en meer per ticket beterkoop zijn.

Hoeveel bedraagt het voorschot en wanneer moet het saldo betaald worden?

Bij boeking wordt een voorschot van Ä100 per week gevraagd, ongeacht het aantal personen. Het saldo dient 4 weken voor vertrekdatum betaald te worden.

Toch twijfel ik dat alles naar wens zal verlopen... Kan ik referenties krijgen?

Deze vraag is zeker terecht! U kan altijd het telefoonnummer of adres krijgen van personen die reeds onze vakantiewoning huurden en in uw omgeving wonen. BV's als Urbanus, Isabelle A, Micha Marah, Jef Desmedt (Jan Van Den Bossche uit 'Familie'), Ann Ceurvels (Valerie uit 'Thuis'), Peter Van Asbroeck (Werner uit 'Thuis'), maar ook TV Oost (Regionale TV), Dag Allemaal en Arnold Dunn (manager van The Rolling Stones) behoren tot onze tevreden klanten. Nog twijfels? Bel ons: 0475/44.09.31.